Zoeken naar liefst zonder

Uw zoekactie voor liefst zonder leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

POEPIE 61 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Mijn kontje snakt om een piemel
Welke groot geschapen nette man wil eens goed gepijpt worden en nadien bereden ...tot ie een explosie van genot ondervind ! Ik reageer juist op personen die me een foto sturen van hun piemel ...daar ik zo kan controleren als ie groot genoeg is ...want klein komt er bij mij niet in ! Liefst dan ook geschoren aan je sigaartje ...ik heb niet graag haarin mijn mond ..  
Dennis 47 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Bi genieten wie ook
Hallo Wie ook zin om nog eens van zin bi kantje te genieten en te spelen met lekkere lul .Elkaar pijpen rukken meer kan en mag Discreet Bij klik liefst regelmatig Groetjes  
Cd sabrina 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Wie wil mij masseren
Hallo, ben een cd man ik draag altijd nylons en thuis loop ik ook altijd op hoge hakken en bh met siliconeborsten in. Daarsoor heb ik soms last van een pijnlijke onderrug en voetjes. Ik zoek iemand die liefst op regelmatige basis mijn onderrugje, clitje balletjes kontje en eventueel voetjes kan komen masseren. Ik ga op mijn buik liggen op de salontafel met mijn clitje over de rand, mijn benen elk op een stoel aan iedere kant van de salontafel zodat ik mooi openlig. Zal juist nog mijn nylons (stay ups of jarretelles) en hakken aanhebben, mss doe jij mijn schoentjes uit om ook mijn voetjes te verwennen. Verder mag jij mij ook pijpen,rimmen,likken,... geregeld toon jij ook jou stijve paal, ik lik en pijp ook. Wil jij spuiten? Spuit mijn gezichtje maar vol. Zou deze voormiddag al kunnen ontvangen. Na meerdere afspraakjes kan eventueel meer.  
Frank 46 jaar Antwerpen - Brasschaat
Super geil
Hey Ik will graag hard gebruikt te worden liefst door 2 geile dicks  

Super geil
Pascal 59 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
soft date vanavond in Hamme
Ben 59 180 80. Zoek leuke soft date, tongzoenen, knuffelen, masturberen, pijpen, klaarkomen. Eventueel jou neuken, is bespreekbaar. Liefst jonger en behaard, maar is geen must. Ik ontvang vanavond in Hamme. Stuur je ook een foto mee aub?  

soft date vanavond in Hamme
johan 51 jaar Limburg - Lommel
voor morgenavond
Welke slanke, verzorgde en klein geschapen (liefst 65-plus) man ziet het zitten om me morgenavond te komen neuken (bij voorkeur zonder condoom) en in me klaarkomen. Heb hierin nog geen ervaring, Is voor mij dus de allereerste eerste keer. Ben zelf 51 jaar en slank gebouwd.  
Ryan 38 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Anonieme Gloryhole Suck
Wie zin om zich vandaag lekker te laten pijpen via gloryhole? Eventueel wederzijds kan. Ik zit niet heel ver van de afrit in wetteren. Alles met respect en bij klik kan het vaker. Foto van speelgoed is welkom. Ik kan ook sturen. Liefst niet al te oud. Tot straks misschien?  
Tom 30 jaar Antwerpen - Merksem
Wie heeft er nu zin in lekker pijpdate ?regio merksem of schoten
Wie mag ik lekker leegmaken liefst zo diep mogelijk ?u ontvangt of ergens outdoor geen fakers  
Luca 33 jaar Limburg - Lummen
Welke jonge gast mag ik leeg zuigen ?
Welke jonge gast wil zich laten leeg zuigen op mijn werk tussen 18u30 en 20u ? Liefst intiem geschoren…  
Kevin 31 jaar Limburg - Beringen
ervaring gezocht
Bishierige man zoekt iemand die eindelijk wel eens serieus is, ik wik graag veel experimenteren, alles kan, meermaals. Een deftige sexbuddy (goede vrienden) mag ook. reageer MET stats, liefst in de buurt en mijn leeftijd  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10